Torque Cars

Car not starting after timing belt change, did drive home but not starting now

Discussion in 'Diesel Chat' started by FastLife91, 11 January 2018.

  1. FastLife91

    FastLife91 Torque Junkie

    Messages:
    121
    From:
    England
    Car:
    Ford Focus mk2
    I had the timing belt and water pump replaced today on my 57 plate Vauxhall Vectra 1.9 CDTI.

    I had somebody 30 miles away do it for me after finding them on the internet offering their services, he works from home but has no transport of his own.
    After cam belt it started fine, I drove home 30 miles with no problems. However I went to start the car after it had been parked a few hours and it is only turning over but not starting.

    any ideas as to why ?



    EDIT: Just plugged in my basic code reader, got no codes on but under pending is ''mass or volume air flow a circuit range/performance'', I've checked MAF sensor and it's plugged in,
     
    Last edited: 11 January 2018
Loading...
Similar Threads - starting timing belt
  1. falcon7
    Replies:
    0
    Views:
    721
  2. 2108
    Replies:
    2
    Views:
    1,022
  3. boostnturbos
    Replies:
    11
    Views:
    7,440
  4. rd070707
    Replies:
    2
    Views:
    1,262

Share This Page

Click Here
  1. This site, like pretty much every other site, uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies, this may include third party cookies from our carefully selected advertising partners and for our analytics which allow us to see which pages are of interest and improve our site navigation and experience.
    You can disable cookies in your browser but this may affect your experience on this website.

    Dismiss Notice