620Ti battery problem

turbonutter69

TC ModFather
Moderator
Points
692
Location
Alone in the dark.
Car
Insignia SRI.
erm mr gearbox in sheffield

This is a possibility so i'd get the oil level checked in the gearbox. I will however investigate this for you tomorrow. If the weather is fairly ok I will be going to do a few little bits to my Ti so I may have a better understanding then. I will also be having a look at the workshop cd tomorrow aswell so i'll update you if I find anything out mate...
 

turbonutter69

TC ModFather
Moderator
Points
692
Location
Alone in the dark.
Car
Insignia SRI.
Just a thought.. Try cleaning the throttle body. You'll need a clean rag and a screw driver. All you have to do is take off the hose and use the throttle where the cable attaches to open it up inside and give it a good clean. Carb and choke cleaner are good for this...
 

azzy

Torque Junkie
Points
65
Location
sheffield
Car
rover 620ti
hey wat is my car running do u think its standerd turbo . back box 4inch and decat pipe and air filter on turbo
 

azzy

Torque Junkie
Points
65
Location
sheffield
Car
rover 620ti
hey wat is my car running do u think its standerd turbo . back box 4inch and decat pipe and air filter on turbo. my pic of rover is there if anyone wants to tell me more abt it as its up for sale.
 

turbonutter69

TC ModFather
Moderator
Points
692
Location
Alone in the dark.
Car
Insignia SRI.
hey wat is my car running do u think its standerd turbo . back box 4inch and decat pipe and air filter on turbo. my pic of rover is there if anyone wants to tell me more abt it as its up for sale.

Where is a pic? I'd say it not much more than the standard 200bhp. Maybe 210bhp...
 

azzy

Torque Junkie
Points
65
Location
sheffield
Car
rover 620ti
hi mate thanks for all ur help ppl who help me here. my car is all fix runs probley. but 1 thing my petrol is still rich . i got it checked and they didnt find anything wrong with the lamba sensors or the car its self its running fine. but can it be a filter that fits on the turbo its all black and oily. help
 

turbonutter69

TC ModFather
Moderator
Points
692
Location
Alone in the dark.
Car
Insignia SRI.
hi mate thanks for all ur help ppl who help me here. my car is all fix runs probley. but 1 thing my petrol is still rich . i got it checked and they didnt find anything wrong with the lamba sensors or the car its self its running fine. but can it be a filter that fits on the turbo its all black and oily. help

Replace it...
 

azzy

Torque Junkie
Points
65
Location
sheffield
Car
rover 620ti
ok thats not too bad ill try that. if my filter is very dirty can that be hot causing problems. or does it have to be cold.
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
A 620ti help 600 19
A Testing a Lambda sensor 620Ti 600 28
turbonutter69 620ti Forum? 600 4
turbonutter69 Where's all the 620ti owners? Any out there? 600 10
turbonutter69 Engine fan 620ti 600 19

Similar threads


Please watch this on my YouTube channel & Subscribe.


Top