Torque Cars

Drivers side drive shaft issue after clutch change

Discussion in 'Fiesta Forums' started by defaultuser, 18 June 2012.

  1. defaultuser

    defaultuser Newbie

    Messages:
    1
    From:
    england, leeds
    Car:
    mk4 fiesta
    Hello Torquecars,

    This is my first post so here goes.

    We did a clutch kit replacement on my MK4 1.3 fiesta last week. It was dreadful but we have refitted everything and started the engine and moved the car backwards and forwards in gear to test the clutch. All is well except we noticed a load of fresh gear box oil on the floor.

    After investigating we noticed that the drivers side drive shaft was showing a little clean metal where the old seal used to seal around it. So we made sure the constant velocity joint was on the engine bracket properly and tried to push it in some more. It would go but sprang back out a little so it’s not sealing the shaft by about 2-3mm allowing oil to drip from it.

    Now am I missing something or do you think we have put the new seal in too far or should it go in until it rest all the way in so it cant go in any further? Or has the bracket moved or bent some how? :confused:

    Thank you
     

Share This Page

Click Here
  1. This site, like pretty much every other site, uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies, this may include third party cookies from our carefully selected advertising partners and for our analytics which allow us to see which pages are of interest and improve our site navigation and experience.
    You can disable cookies in your browser but this may affect your experience on this website.

    Dismiss Notice